Archiv článků

SEMINÁŘE PRO RODIČE

Pod záštitou MC Klubíčko na Praze 14 se opět na podzim budou konat hned dva SEMINÁŘE PRO RODIČE MIMINEK A MALÝCH DĚTÍ: 13.10.2016 o přechodu z kojení na pevnou stravu a 16.11.2016 úspěšná domácí první pomoc při nejběžnějších dětských onemocněních. Více informací najdete zde. Těšíme se na vás! :)

ŘÍJNOVÝ KURZ PŘEDPORODNÍ PŘÍPRAVY

Do 10.10.2016 se můžete hlásit na podzimní, ŘÍJNOVÝ PŘEDPORODNÍ KURZ! Všechny informace včetně přihlášení najdete tradičně zde. Těšíme se na vás! :)

BEJBYNEC V PARKU

SETKÁNÍ MAMINEK Z PŘEDPORODNÍCH KURZŮ A JEJICH MIMINEK/DĚTÍ. V pondělí 20.6.2016 ve 14:00. Setkáme se u Plechárny a dojdeme do zámeckého parku v Dolních Počernicích. Více k akci zde. Dobré počasí objednáno. :) Vítané jsou samozřejmě i potenciální zájemkyně o naše předporodní kurzy z řad...

POSLEDNÍ VOLNÁ MÍSTA NA ČERVNOVÝ PŘEDPORODNÍ KURZ

Vypadá to, že čáp a vrána budou mít letos v (babím) létě napilno :) : Na ČERVNOVÝ PŘEDPORODNÍ KURZ zbývají poslední volná místa. Přihlásit se můžete ještě do pátku 10.6.2016. Všechny informace včetně způsobu přihlášení najdete tradičně zde. Těšíme se na vás! :)

MAMINEC ZRUŠEN ZE ZDRAVOTNÍCH DŮVODŮ

Zítřejší Maminec v Maňáně musí být bohužel ze zdravotních důvodů zrušen.  Omlouváme se všem, kteří chtěli (-y) dorazit. otikona frown Náhradní termín vymyslíme a zas vyvěsíme. Díky za pochopení.

MAMINEC V MAŇÁNĚ

SETKÁNÍ MAMINEK Z PŘEDPORODNÍCH KURZŮ v jim všem známé a příjemné kavárně Maňána! V ÚTERÝ 10.5.2016 V 18:00. Kdo můžete, nechte miminka na chvíli partnerům (kdo nemůžete, vemte je s sebou :) ) a přijďte si v klidu popovídat, sdílet a vyměnit zkušenosti! Vítané jsou samozřejmě i potenciální...

ČERVNOVÝ PŘEDPORODNÍ KURZ

Do 10.6.2016 se můžete hlásit na ČERVNOVÝ PŘEDPORODNÍ KURZ! Všechny informace včetně přihlášení najdete tradičně zde. Těšíme se na vás! :)

PSYCHOMOTORICKÝ VÝVOJ DO TŘÍ LET A JEHO PODPORA

SEMINÁŘ PRO RODIČE MIMINEK A MALÝCH DĚTÍ 20.4.2016 v MC Klubíčko. Jaké jsou zákonitosti fyzického vývoje a k čemu rodičům tato znalost je? Jak dítě roste a kdy se chodí na preventivní prohlídky? Co by mělo dítě zvládat při nástupu do školky? Podrobné informace o semináři najdete zde....

FB-SERIÁL O VÝVOJI PLODU

Na wellrybím FB probíhá v reálném čase seriál o vývoji plodu. Aktuálně je v 7.týdnu, termín porodu má 4.10.2016. Tak mrkněte, jak vypadá. :) 

JARNÍ PŘEDPORODNÍ KURZ

Od teď až do 15.3.2016 se lze přihlašovat na BŘEZNOVÝ/DUBNOVÝ PŘEDPORODNÍ KURZ. Celá příroda na jaře rodí. :) Tak přijďte zjistit, jak nejlépe na to! Těšíme se na Vás!