Archiv článků

YOGOVÁ TERAPIE NOVĚ UŽ OD 17:00

YOGOVOU TERAPII s KAMILOU, jednou z našich jógových expertek, od 28.2. přesouváme nově již na 17:00. Věříme, že tím potěšíme nejednoho jógového fanouška. :) Přijďte si dát 75minutovou očistnou kúru v úterý 17:00 - 18:15. Zážitek zaručen. 

SOBOTNÍ OPEN CLASS ZDARMA!

U příležitosti nedávného otevření našeho pohybového studia pořádáme v sobotu 4.3.2017 DOPOLEDNÍ OPEN CLASS! Vstup ZDARMA, <a href="https://wellryba.reservio.com" target="_blank">REZERVACE</a> NUTNÁ. Přijďte ochutnat z naší nabídky! Těšíme se na Vás! :)

BALETNÍ KURZY OD 28.2. !

Spouštíme ZÁPIS DO KURZŮ BALETU!!! Balet pro děti 4-7let a Balet pro dospělé - začátečníky. Ukázková lekce zdarma. zahájení kurzu 28.2. Zajistěte si své místo včas - náš sál má omezenou kapacitu! ;) Veškeré info zde. Au revoir! :)

INDIVIDUÁLNÍ TRÉNINKY

Hola hej! Jako jedno z mála pohybových studií nabízíme INDIVIDUÁLNÍ TRÉNINKY - lekce zaměřené výhradně na to, co potřebujete/chcete Vy sami! Naše skvělá trenérka Lucka se vždy přizpůsobí Vašim konkrétním požadavkům, cílům a možnostem. Mrkněte na naši novou nabídku Individuálních tréninkových...

VE STŘEDU 1.2. NORMÁLNĚ OTEVŘENO

Čerstvá zpráva: Technické důvody se přesunuly na jiný den, takže ve středu 1.2.2017 normálně cvičíme a rezervace na ten den již opět fungují! :)    Původní zpráva z 20.1.2017: Z technických důvodů bude ve středu 1.2.2017 po celý den zavřené studio, cvičit se nebude. Děkujeme za pochopení.

BŘEZNOVÝ PŘEDPORODNÍ KURZ

Do 7.3.2017 se lze hlásit na BŘEZNOVÝ PŘEDPORODNÍ KURZ! Všechny informace včetně termínů, náplně a ceny najdete zde. Těšíme se na vás! :)

A JE TO TADY!!! CVIČÍME!!!

Otevřeli jsme! Cvičíme! Těšíme se na vás! Koukněte na Rozvrh, kde se dá zároveň i zarezervovat na lekci, všechny informace k platbě, rezervacím a dalším důležitým záležitostem najdete v Ceníku a info. 

JIŽ CVIČÍME!

Na přelomu astronomického podzimu a zimy ZAČÍNÁME! Zvolna, v ještě trochu ztížených podmínkách, ale přece. :) Do odvolání proto cvičíme za symbolické ceny lekcí 50,-/70,-/80,-. Přijďte se k nám podívat a vyzkoušet, kde se dá dobře plnit novoroční předsevzetí o pravidelném pohybu. :) Co nabízíme,...

LEDNOVÝ KURZ PŘEDPORODNÍ PŘÍPRAVY

Konečně známe přesné termíny LEDNOVÉHO PŘEDPORODNÍHO KURZU! Hlásit se na něj můžete až do 8.1.2017. Všechny informace najdete zde. Těšíme se na vás! :)

BRZY OTEVÍRÁME VLASTNÍ POHYBOVÉ STUDIO!

Během podzimu otevřeme nové malé POHYBOVÉ STUDIO! Příjemné prostředí, rodinná atmosféra, výborná dostupnost (pár kroků od metra), licencovaní a navíc milí lektoři. Chystáme slavnostní otevření a zkušební lekce zdarma. Sledujte naše stránky a facebook, ať Vám nic neunikne! :) Ještě ladíme...